Гергана Параскова

Фасилитатор на креативни работилници | Тиймбилдинг треньор | Специалист корпоративни събития | Ввдъхновител и мотиватор

Професионалният път на Гергана е свързан с дългогодишна работа в сферата на маркетинг и рекламата, но основно в организацията на събития. Независимо дали става въпрос за бутиково събитие като отбелязване на малък фамилен празник или организация на тридневна конференция с участие на делегати от 8 държави, Гергана е професионалист с отношение към най-малкия детайл.

В работата си тя комбинира успешно креативността и умението си да общува за които детектира възможно най-точно нуждите и желанията на клиента с таланта си стратегически да управлява процеси, време и хора за постигане на поставената цел и търсения резултат. В екипите, с които работи, Герганадържи и се грижи за три неща – персонална и групова мотивация и желание за участие, разкриване и използване на творческия и професионален потенциал на всеки един, както и кристално ясна комуникация по отношение на задачите и параметрите на проекта.

В МЛС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ тя отговаря за, но не се ограничава до: създаване на творческите концепции и визуалната идентичност на проектите, намирането на връзка и контакт с всякакви подизпълнители и фирми, понякога занимаващи се с невероятни неща, планирането и организацията на всички събития, фасилитирането на креативни работилници, тиймбилдинги, провеждането на тренинги в областта на обслужването на клиенти, личната и фирмената ефективност.

Гергана е изключително позитивен и нестандартно мислещ човек. Търсач на динамика, промяна и елемента на изненада, енергията й е неизчерпаема и заразителна. Тя категорично вярва, че „няма трудно и лесно. Има неща, които всеки един от нас прави и неща, които не прави!“