Креативен тиймбилдинг

Каква по- добра метафора за креативен тиймбилдинг от едно общо фирмено произведение на изкуството! Ние Ви предлагаме предизвикателства за вашия екип в 5 от 8-те изкуства, като целта всеки път е един шедьовър, който е създаден от екипа на компанията и го олицетворява.

Ползите

Участниците са въвлечени в предизвикателство, подтикващо към едно добро взаимодействие и целенасочена комуникация с останалите им колеги, както в техния екип, така и между екипите в това начинание. В началото всички разполагат с малко информация и нямат поглед върху “голямата картина” – крайният резултат, който е общата им цел.

Екипите трябва да работят заедно, трябва да синхронизират усилията си, за да се справят успешно със задачата си. Целта е всеки участник сам да достигне до извода, че кооперирането, а не конкурирането е пътят към успеха..

Финалът на екипното предизвикателство може да се случи непосредствено след края на сесията, но също така може да се случи и преди вечеря, когато групата присъства на истинско откриване на изложба, прожекция, представление и т.н., където крайният продукт е тяхното собствено произведение на изкуството – уникално, внушително, резултат от усилията на всеки един.

Предлагаме Ви няколко формата, които ще разкрият творческия потенциал във вашата компания:

  • Снежни скулптури на открито (зимно предложение, комбинирано с тренинг)
  • Екипно рисуване върху огромни платна под вещото ръководство на някои от най – известните български художници. Вие, като лидер в екипа ще получите задачата да завършите цялостната концепция, защото готовата картина ще олицетворява енергията, креативността, оригиналността и завършеността на вашия екип в очите на вашите клиенти.
  • Създаване на песен (химн) на вашата организация. Пеене под ръководството на професионален диригент е една от най силните метафори в областта на лидерството. Разбира се, присъствието и помощта от страна на някой ваш любим изпълнител от българската сцена би допринесло още повече за стойностния резултат на вашия тиймбилдинг.
  • Керамични изложби
  • Кратки филмови клипове, придружени с бляскава церемония по връчване на награди, в последствие монтирани и представени на DVD
  • Постановки
  • Готварски предизвикателства – колко невъобразимо вкусна е една вечеря или обяд, когато си бил важна част от приготовлението му. И най- важното – да споделиш трапезата със своя екип. Предлагаме ви незабравимо кулинарно изживяване като създадете собствено фирмено меню, под вещото ръководство на някои от най-големите майстори в занаята.